KADROMUZ

Mehmet AKTAŞ - OKUL MÜDÜRÜ

1982 Yılında  Mardinin Artuklu İlçesinde Doğdu.İlk ve Orta Öğrenimini Şırnağın Silopi İlçesinde Tamamladı.Sakarya Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliğinden Mezun Oldu.Diyarbakır Silvan ilçesinde 2007-2011 yılları arasında  Silvan Anaokulunda öğretmen ve idareci olarak çalıştı.2011 Yılından beri Batman Merkezde görev yapmakta.Batman Merkez TPAO Anaokulunda öğretmen ve müdür yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2016 Tarihinde Batman Merkez Zübeyde Hanım Anaokuluna Müdür olarak atandı.  Zübeyde Hanım Anaokulunun ardından Batman Merkez Halide edip Adıvar Anaokuluna 17.08.2018 tarihinde atandı.halen müdür olarak görevini icra etmekte. 2022 Yılında Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünü Bitirdikten Sonra 2023 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde Eğitim Programları ve Öğretim Alanında  Tezsiz Yüksek Lisansını tamamladı.